Jordbærsmoothies

Min favoritt smak når det gjelder smoothies er helt sikkert jordbær, derfor har jeg samlet flere av mine gode oppskrifter på denne siden. Jeg synes jordbær er så godt fordi det gir en fyldig og søt smak til drikken som er helt unik og spesiell.

Jordbærsmoothie

Start dagen med denne gode og sunne smoothien, eller drikk den som et mellommåltid senere på dagen. Drikken består av en god blanding av jordbær, eple og ananas.

Til 4 personer:

10 jordbær (frosne)
1/3 frisk ananas
3 dl eplejuice

Skrell ananasen og sørg for å skjære vekk den harde delen av ananasen på midten. Kjør jordbær, ananas og eplejuice i en blender inntil en jevn blanding.

Smoothien serveres straks mens den er kald, for den beste smaksopplevelse.

Jordbær og lime smoothie

I denne smoothien er det søte blandet med det syrlige, og sammen gir de en fantastisk smak til denne friske smoothien. Den serveres best kald.

Til 2 personer:

200 g jordbær
2 lime
8 isbiter
4 ss honning
2 dl eplejuice

Del lime i to og press all den saften du kan ned i en blender. Ha også i eplejuice, isbiter, honning og jordbær og kjør blenderen inntil det hele er jevnt og glatt. Hvis smoothien ikke er søt nok, kan det tilsettes mer honning.

 Jordbær- og mangosmoothie

Lag denne herlige smoothien som består av jordbær, mango og appelsinjuice. Drikken serveres isende kald for da smaker den aller best.

1 moden mango
250 g jordbær (frosne).
3 dl appelsinjuice

Etter at du har skrelt mangoen, skjæres fruktkjøttet vekk fra den flate steinen. Ha mangokjøttet i en blender og tilsett juice og jordbær. Blend blandingen inntil den har en jevn og glatt konsistens.

Jordbær- og nektarinsmoothie

Her er også en smoothie med jordbær som er verdt å prøve. Her er det i tillegg tilsatt nektariner for en enda bedre smak.

Til 2 personer:

200 g jordbær (kan være både frosne og friske).
2 nektariner
2 dl eple- eller appelsinjuice

Del nektarinene i to og skjær vekk både steinen i midten og eventuelt stilken. Ha de halverte nektarinene i en blender og tilsett jordbær og juice. Blend det hele godt og jevnt og server.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>